yoga örebro

Om Yoga & Jogga

Yoga och jogga

Yoga & Jogga är en aktivitet för dig som kan sätta ena foten framför den andra. Du behöver vare sig vara van joggare eller ha erfarenhet av yoga för att delta. En utgångspunkt under passen är att var och en ska kunna delta utifrån sina egna förutsättningar. Andningsövningar, övningar för ökad flexibilitet och styrka anpassas så att du kan delta utifrån ditt utgångsläge. Det samma gäller joggingpassen.

Ett Yoga & Jogga-pass inleds med andnings- och rörelseövningar. Där efter följer jogging där vi varvar olika upplägg från gång till gång. Efter jogg landar vi in i kroppen med hjälp av rörelseövningar och en stunds meditation.

Vanligtvis hålls kurser och pass i vackra Sommarroskogen i Örebro. Där använder vi omgivningens erbjudanden i de olika passen som varierar från gång till gång.

Jag är ”hobbyjoggare” sedan decennier och yogalärare sedan ett decennium. Givet det tillför jag framför allt erfarenheter från yogan till joggingen och delar med mig av tekniker i yogan som kan främja din syreupptagningsförmåga och uthållighet.

Tack för ännu en fantastisk kursomgång. Jag bara älskar ditt upplägg! Det ger så mycket både för kropp och själ❤️ En mycket väl investerad timme varje onsdagskväll. Vilken ynnest! Helena V

Nästa Yoga & Jogga-kurs hittar du under Aktuella kurser.