Öppna pass och andra aktiviteter

Öppna pass är enstaka pass som arrangeras utöver kurser och annat. Andra aktiviteter kan vara till exempel workshops, dags- och helgkurser. De flesta öppna pass passar alla, nybörjare som erfarna, om inget annat framgår. Om inget annat framkommer är aktiviteterna förlagda till Månen (Idrottsvägen 22, Örebro) som jag driver tillsammans med min kollega Eva Stoltz. Yogastudion är utrustad med yogamattor, meditationskuddar, filtar och stolar/pallar. Ta gärna med en vattenflaska till passen. Bär mjuka kläder som inte sitter åt. Antalet platser är begränsade. Inställda pass avisera här och via J A P Yoga & Må Bra:s Facebooksida.
När
Vad
Investering
To 24 november kl. 17:15-18:45 Kundaliniyoga

Kundaliniyoga. Det här är ett pass inom ramen för en pågående terminskurs. Även om du inte utövat kundaliniyoga tidigare kan du vara med. Du guidas genom passet utifrån dina egna förutsättningar. Anmälan (bindande) görs i första hand genom att Swisha betalning till 070-607 45 54 eller via mejl (nås via "knappen till höger") till info@japyogaochmabra.com senast 16:00 dagen för det aktuella passet. Kvitto får du i handen i samband med passet eller per mejl efteråt. Vid anmälan: skriv vilken dag och vilken aktivitet du anmäler dig till. OBS! Det är viktigt att du är på plats på mattan när passet börjar.

Pris 180:-

Anmälan till kundaliniyoga 24 november
To 8 december kl. 17:30-19:30 Kundaliniyoga

Kundaliniyoga. Det här är det första passet i en serie om tre. De två andra äger rum den 15/12 och 22/12. I kriyan och meditationen har vi fokus på att grunda oss. Fokus ligger på rotchakrat. Du betalar 200:-/pass eller 550:- för alla tre i serien. Du kan delta även om du inte utövat kundaliniyoga tidigare. Du guidas genom passet utifrån dina egna förutsättningar. Anmälan (bindande) görs i första hand genom att Swisha betalning till 070-607 45 54 eller via mejl (nås via "knappen till höger") till info@japyogaochmabra.com. Kvitto får du i handen i samband med passet eller per mejl efteråt. Vid anmälan: skriv vad din anmälan avser.

Pris 200:- / alt 500:- om anmälan avser även passen den 15/12 och 22/12 

Anmälan till kundaliniyoga 8 december
To 15 december kl. 17:30-19:30 Kundaliniyoga

Kundaliniyoga. Det här är det andra passet i en serie om tre. Det tidigare ägde rum den 8/12 och nästa äger rum den. I kriyan och meditationen har vi fokus på vårt hjärtchakra. Du kan delta även om du inte utövat kundaliniyoga tidigare. Du guidas genom passet utifrån dina egna förutsättningar. Anmälan (bindande) görs i första hand genom att Swisha betalning till 070-607 45 54 eller via mejl (nås via "knappen till höger") till info@japyogaochmabra.com. Kvitto får du i handen i samband med passet eller per mejl efteråt. Vid anmälan: skriv vad din anmälan avser.

Pris 200:- 

Anmälan till kundaliniyoga 15 december
To 22 december kl. 17:30-19:30 Kundaliniyoga

Kundaliniyoga. Det här är det tredje passet i en serie om tre. Det två tidigare ägde rum den 8/12 och 15/12. I kriyan och meditationen har vi fokus på vår aura. Du kan delta även om du inte utövat kundaliniyoga tidigare. Du guidas genom passet utifrån dina egna förutsättningar. Anmälan (bindande) görs i första hand genom att Swisha betalning till 070-607 45 54 eller via mejl (nås via "knappen till höger") till info@japyogaochmabra.com. Kvitto får du i handen i samband med passet eller per mejl efteråt. Vid anmälan: skriv vad din anmälan avser.

Pris 200:- 

Anmälan till kundaliniyoga 22 december
Lö 7 januari kl. 13-17 Workshop - reflekterande skrivande, andning och yoga

Workshop - reflekterande skrivande, andning och yoga. Det här är en workshop där vi använder reflekterande skrivande för att gå inåt, bakåt, framåt och kanske till och med nedåt och uppåt. Andningen och yogan använder vi för att stärka vår förmåga att lyssna till vår inre röst. Detta när ett nytt år väntar. Detta är inte en workshop där du lär dig att skriva. Snarare är det ett tillfälle att under trygga former, stärka din förmåga att lyssna till dig själv. Fokus ligger på skrivprocessen och efterföljande reflektion snarare än på resultat. Utgångspunkten är att du har tillgång till det du behöver för att kunna delta. Du behöver ha med en bok, ett block eller ett häfte att skriva i samt pennor som du trivs att skriva med. Vi är minst 6 och max 9 deltagare.

Pris: 450:- Frukt och te ingår

Till information om hur du anmäler dig